Home

AFRI Nieuwjaarposter

In Vrijstaat AFRI (Afrikaanderwijk) wordt 2013 ingeluid met activiteiten voor bewoners van 8 tot 88 (en daarboven!) onder de titel AFRI Nieuwjaar!

Maar liefst twaalf verschillende sociaal-culterele en kunstinstellingen uit de wijk hebben de handen ineengeslagen om tot een uitgebreid programma te komen: van het pimpen van rollators en scootmobiels tot een modeshow, van een kindervrijmarkt tot een kickboxdemonstratie. Het Tijdpleinspel in het Afrikaanderpark beleeft een spannende finale en er zijn workshops rap, dance, koken… voor jong en oud. Het geheel wordt afgesloten met spectaculaire live optredens van talenten uit de wijk!

Ook zijn er speciale activiteiten voor AFRI-anen, bewoners van de Afrikaanderwijk die mee doen aan het project Vrijstaat AFRI. Ben je nog geen AFRI-aan, geen nood, gelukkig kan iedere bewoner ingezetene van Vrijstaat AFRI worden: in ‘t Klooster worden zelfs paspoorten uitgereikt.

De activiteiten vinden 13.00 u. tot 18.30 plaats in LCC ’t Klooster, bij de Speeltuinvereniging en op het Afrikaanderplein en zijn gratis toegankelijk.

Ga naar de AFRI Nieuwjaar website hier voor het hele programma en meer info!

One thought on “Nieuwjaar in AFRI begint op 4 januari!

  1. Arend en Bertha hebben veel plezier beleefd aan het AFRI nieuwjaar. Arend heeft het tijdpleinspel gespeeld, Bertha heeft cupcakes versiert in de keuken. We hebben veel gezien en meegedaan aan allerlei aktivitiviteiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s